خواص کیوی خشک برای یبوست

همانطور که می دانید امروزه افراد با توجه به افزایش بیماری های مختلف تلاش می کنند تا در خوراک و تغذیه خود تغییر و تحولی ایجاد کنند تا از این نظر سلامتی خود را تضمین کنند. برای این کار می توان ز خوراکی های مغذی و مفید از قبیل خشکبار مثل کیوی خشک استفاده کرد که در ادامه مفصل درباره آن بحث خواهیم کرد.خواص کیوی خشک برای یبوست

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

خواص کیوی خشک

خواص کیوی خشک امروزه با توجه به سفارش و توصیه اکید پزشکان و حتی مشاوران طب سنتی مبنی بر اینکه از مواد غذایی سالم استفاده کنید، خیلی از افراد درصد هستند تا خوراکی های سالم را بشناسند و از آنها بهره ببرند. تحقیقات در این زمینه نشان می دهد که رواج بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه از قبیل چاقی و اضافه وزن، دیابت، فشار خون و غیره ریشه در تغذیه افراد دارد که باید به آن توجه خاص شود.

استفاده از غذاهای آماده، نیمه آماده، فست فود و غیره امروزه سلامتی افراد جامعه را به خطر انداخته است و پزشکان از این بابت بسیار نگران اند و در مقابل توصیه می کنند از مواد غذایی داخل هرم غذایی اکثر استفاده را بکنند و مصرف مواد مضر را به حداقل برسانند. میوه ها در هرم غذایی جزو دسته های بالایی هستند که نشان می دهد مصرف آن ها ضروری و مهم است که هیچ وقت نباید کنار گذاشته بشوند.کیوی جز محبوب ترین میوه های پاییزی است که تقریبا برای همه افراد با هر سنی خوشایند و باب میلشان می باشد. کیوی که درختانی بزرگ و پهن و برگانی ریز و دراز شکل دارند معمولا در مناطق سرد و پرباران می روید. در کشور عزیزمان نیز در مناطق شمالی کشور کشاورزان به کشت کیوی در مزارع کشاورزی پرداخته اند و محصولاتی با بهترین کیفیت به بازار عرضه می کنند.

کیوی میوه ای بیضی شکل کمی بزرگتر از تخم مرغ، با پوسته ی قهوه ای و گوشته سبز همراه دانه های مشکی است که دارای طعم ترش رو به شیرین است. کیوی دارای بافت تقریبا سفت است که هنگام رسیدن نرم و شیرین تر می شود و پاییز و اوایل زمستان به بار می نشیند.

اگرچه میوه تازه از قبیل کیوی به صورت تازه خوری لذت بخش است اما باید توجه داشت که امکان نگهداری کیوی برای همه طول سال وجود ندارد. برای همین یکی از راه هایی که می توان کیوی را برای طولانی مدت مصرف کرد، خشک کردن میوه تازه است. خشک کردن به روش های مختلف و به دو صورت دستی و صنعتی انجام می گیرد که هر کدام روش کار متفاوت دارد.

برای خشک کردن میوه ها مخصوصا کیوی، میوه پس از برداشت و جداکردن میوه های له یا خراب و پوسیده کاملا شسته می شوند تا هیچ گونه آلودگی نداشته باشد، سپس میوه ها توسط پوست کن پوست گیری می شود تا هنگام خشک کردن و مصرف پوست پرزدار آن مشکل ایجاد نکند( البته گاهی دیده می شود افراد بنا بر سلیقه کیوی را با پوست نیز خشک می کنند.) بعد از پوست گیری میوه ها توسط تیغه های دستگاه اسلایسر، ورقه ورقه می شود تا سطح تماس میوه برای خشک کردن بیشتر شود و میوه زود تر خشک شود.

خشک کردن این اسلایس های میوه داخل دستگاه های خشک کن انجام می شود که در مدت زمان کوتاهی با تبخیر آب بین بافت میوه، میوه خشک کیوی را تحویل می دهد. برای خشک کردن به روش سنتی، خشک کردن و تبخیر آب میوه توسط نور آفتاب صورت می گیرد. این خشک کردن چند فایده خوب دارد که عبارت اند از:

  • در همه فصل سال می توان از آن استفاده کرد.
  • حمل و نقل و جا به جا کردن کیوی خشک راحت تر است و از پوست کردن و باقی ماجرا خبری نیست.
  • عمر ماندگاری یا shelf life محصول افزایش پیدا می کند و تا بیشتر از یک سال نیز می تواند در انبار نگهداری شود.
  • کیوی خشک را می توان به عنوان تنقلات سالم به افراد به خصوص بچه ها و کودکان داد.

کیوی خشک همانند میوه تازه آن دارای خواص و فوایدی زیادی است زیرا هیچ کدام از خواص میوه را از دست نمی دهد و فرقی با میوه تازه نمی کند. خواصی نظیر:

  • توصیه می شود در زمستان و پاییز از کیوی خشک زیاد استفاده کنید زیرا سرشاز از ویتامین ث می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس سرماخوردگی می شود.
  • کیوی خشک غنی از ویتامین های مختلف من جمله ویتامین A است که در افزایش قدرت بینایی و تقویت چشم ها بسیار اثر گذار است.
  • برای مشکلات ریوی از جمله تنگی نفس و آسم دم کرده کیوی خشک و حتی خود کیوی خشک بسیار تاکید می شود.
  • کیوی خشک به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان بدن را در برابر ابتلا به سرطان ایمن می کند.

کیوی خشک برای یبوست

کیوی خشک برای یبوست از دیگر خواصی که کیوی خشک را منحصر به فرد کرده است فایده آن برای رفع یبوست است. به طورکلی پزشکان و مشاوران طب سنتی براین باورند که به دلیل غلبه سودا در اکثر افراد جامعه، یکی از اختلالات آن بیوست و بیماری های گوارشی است که تعدادی از افراد حتی از آن رنج می برند. اما به طور علمی ثابت شده است که کیوی اثر روان کندگی در دفع مدفوع دارد و از ایجاد یبوست جلوگیری می کند.

دلیل اینکه کیوی خشک این خاصیت را دارد وجود میزان بالای فیبر است که روی عملکرد روده ها اثر می گذارد (ابتدا روی هضم و سپس روی دفع غذا و عمل گوارش). همچنین املاح کیوی باعث می شود که رشد اسید لاکتیک بیشتر شود و به تبع از رشد باکتری اشرشیا کلی ممانعت می کند.

تولید کنندگان همواره محصولات کیوی خشک را در بهترین و متنوع ترین طرح ها تولید می کنند تا علاوه بر رفع نیاز مشتری، نوعی درآمدزایی نیز به حساب می آید همچنین برای افراد بیکار نیز نوعی کارآفرینی ایجاد می شود. به علاوه همه اینها با افزایش تولید به صورت انبوه می توان به کشور های مختلف نیز صادر کرد تا در زمینه صادرات غیر نفتی نیز دارای جایگاهی باشد.

ما نیز در این سایت در تلاشیم تا محصولاتی را به شما معرفی کنیم که علاوه بر باکیفیت و مرغوب بودن از نظر اقتصادی نیز به صرفه است و با قیمت مناسب تر نیز مناسب تر است. برای خرید می توانید به مشاوران ما مراجعه کنید تا در اسرع وقت شما را به بهترین نحو راهنمایی کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما